Valmennukset ja muut palvelut

Lempeydellä ja sinun arvojasi kunnioittaen

Muut palveluni:

Synnytysvalmennus

2,5 tunnin yksilövalmennus kotonasi

Yksilövalmennuksen aikana saat kattavan tietopohjan synnytyksen kulusta, lantion anatomiasta ja keinoistasi vaikuttaa synnytyksen etenemiseen. Saat tietoa vauvasi matkasta synnytyskanavassa sekä vahvistusta vauvan ja kehon yhteistyölle.

Käymme yhdessä läpi toiveitasi ja mahdollisuuksiasi valmistautua erilaisiin tapahtumiin ja toimenpiteisiin synnytyksen aikana.

Saat tietoa lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmistä ja synnytysasennoista, ohjaan sinua ja tukihenkilöäsi myös niiden harjoittelemisessa. Tukihenkilösi saa hyvän pohjan sinun tukemiseesi. 

Pohdimme synnytystoiveita ja niiden merkitystä synnyttäjälle, tukihenkilölle ja hoitohenkilökunnalle. Saat vahvistusta omalle aktiivisuudellesi ja eväitä tietoiseen päätöksentekoon.

95€

Kantoliinaohjaus

Haluatko oppia kantamaan vauvaasi ergonomisesti kantoliinassa?

Tulen kotiisi ohjauskäynnille, käyn kanssasi läpi turvallisen kantamisen perusteet ja opetan sinua sitomaan vauvasi kantoliinan kyytiin. Voit halutessasi olla myös tapaamisen jälkeen minuun yhteydessä ja palata mieltä painaviin asioihin.

50€/h

Imetysohjaus

Sinua ja imetystoiveitasi arvostaen

Imetysohjausta kotikäynteinä.

Saat sähköpostilla myös kirjalliset ohjeet muistisi tueksi.

50€/h

Babycare Elle TENS -vuokraus

Lievitystä synnytyskipuun

TENS on lyhenne sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. Laite lähettää pieniä sähköimpulsseja selkään asennettavien elektrodien kautta. TENS lievittää synnytyskivun tuntemusta häiritsemällä kehon kipuviestejä ja lisäämällä keho luonnollista endorfiinien tuotantoa.

Hintaan sisältyy TENS -laitteen vuokraus neljäksi viikoksi sekä kaikki, mitä tarvitset laitteen turvallista käyttöä varten - mukaan lukien ohjauksen laitteen käyttöön. Voit hakea laitteen kotoani Rovaniemeltä, sopimuksen mukaan Torniosta tai voin postittaa sen sinulle postikuluja (5,90€) vastaan. Postituksen ollessa kyseessä vastaat itse takaisin lähettämisestä tulevista kuluista.

35€

Mother Blessing juhla

Juhlan tarkoitus on lisätä sinun synnytysvoimaasi ja -luottamustasi vanhemmuuteesi. Rakkaudellinen piiri läheistesi ympäröimänä maadoittaa sinua synnytykseen ja antaa sinulle rakkautta, luottamusta ja lempeyttä loppuraskauteen.

Ohjaan ikimuistoisen, raskautta, synnytystä ja voimaasi kunnioittavan juhlan kotonasi.

Hintaan kuuluu 30min suunnittelupuhelu, jossa kartoitan sinun toiveitasi juhlan sisällöstä, sovimme juhlan ohjelmasta ja tarvittavista järjestelyistä. Tulen auttamaan juhlan järjestelyssä 30min ennen juhlan alkua. Mother blessing -juhlan ohjattu osuus kestää kaksi tuntia.

Piirin aikana saat rentoutua, kannattelen piiriä ja keskustelua lempeän kohtaavassa ilmapiirissä toiveitasi kunnioittaen. Juhlan päätteeksi autan siistimisessä 15-30min, jotta sinä saat jatkaa iltaasi rentoutuneena.

130

Lempeän voimauttava raskauspiiri

Maadoittava ja lempeän voimaannuttava vertaispiiri raskaanaoleville

Raskauspiiri auttaa sinua löytämään ikiaikaista synnytysvoimaa ja -luottamusta itsestäsi ja omista juuristasi. 

Löydät tulevat tapahtumani Facebook -sivuiltani 

alk. 38€

Tasapainottava voimapiiri murrosikäisten vanhemmille

Lempeyttä, luottamusta ja itsemyötätuntoa vahvistava vertaispiiri

Kaipaatko lempeyden hetkeä, hyväksyvää läsnäoloa ja tukea vanhemmuutesi polulla? Hyväksyvä ja aidosti kohtaava voimapiiri murrosikäisten vanhemmille antaa sinulle tilaisuuden hengittää lempeyttä ja luottamusta itseesi.

Voit myös pyytää tarjouksen piiristä.

Löydät tulevat tapahtumani Facebook -sivuiltani

alk. 38€

Löysitkö etsimäsi?

Haluaisitko yksilöidymmän palvelun?

Ole yhteydessä ja muovataan juuri sinulle sopiva palvelu.